Krómozás

Munkadarabok krómozása

KrómozásA galvanikus króm bevonat vagyis krómozás azon munkadaraboknál használatos, amelyeknél követelmény a korróziómentes felület, valamint a nikkel bevonat fényességének múlandósága mellett a díszítő bevonat is fontos. A galvanikusan leválasztott krómbevonat kopásálló, korrózióállósága jó, oxidálóanyagok hatására, felületén vékony oxidréteg alakul ki, amely csökkenti korrózióját. A krómbevonat jól ellenáll gázok, savak, sók, lúgok korróziós hatásának.

Cégünknél díszítő krómozást alkalmazunk.

Díszítő krómozás esetén vékony krómbevonatot választanak le, általában nikkel közbenső rétegre. A bevonat szerepe itt kettős: csökkenti a nikkelbevonat elmattulását, így megmarad a fénye és növekszik a korrózióállóság. Az eredmény egy esztétikus, a kültéri hőingadozásank és páralecsapódásnak is ellenálló, fényes bevonat. A vállalatunknál alkalmazott króm 3 technológia környezetbarát, rákkeltő anyagokat nem tartalmaz. Egyenletesebb fedést biztosít, valamint megfelel az Uniós RoHS direktíváknak, amely egyre inkább elvárás a galván üzemekben.

Még több információra van szüksége?

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy még több előnyös oldalát mutassák be a króm bevonatnak és a Cromkontakt Kft. professzionális krómozási eljárásának, és kedvező árajánlatot adjanak Önnek.

Győződjön meg szakértelmünkről és a kiváló minőségről, lehetőséget biztosítunk szaktanácsadásra, válasszuk ki közösen az Önnek megfelelő felületkezelési eljárást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot