Nikkelezés
Galvanizálás az Ön cégének
Szakértő felületkezelés vállalatunktól.

Így járulunk hozzá az Ön sikeréhez:

1.
így kezdjük

PRECÍZ IGÉNYFELMÉRÉS

Részletekbe menően felmérjük az Ön igényeit és a lehetőségeket, hogy megtaláljuk a termékhez elérhető ideális felületkezelési megoldást. Szakértőnk a rendelkezésére áll, hogy egyeztessen Önnel a felmerülő kérdéseiről.

2.
ezt hozzuk létre

KIVÁLÓ BEVONAT

Tudjuk, hogy Ön számára a minőség kiemelkedően fontos. Évtizedes rutinunkkal és folyamatos innovációval tesszük lehetővé, hogy a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazva tökéletessé tegyük az Ön bevonatát. 

3.
ezt tartjuk

FELÜGYELT MINŐSÉG

A kiváló minőség folyamatos biztosítása a legfontosabb számunkra. A munkadarabokat rendszeres minőségellenőrzésnek vetjük alá. Célunk, hogy kifogástalan termékeket szállítsunk Önnek.

Szolgáltatásaink

Felületkezelt darabjaink

Amikkel talállkozhatott

Korrózióálló bevonatot szeretne?

Van megoldásunk.

Legyünk partnerek a felületkezelésben. 

Ügyfeleink

SZAKÉRTELEM

Alapítónk, Béki István, több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkezik a galvanizálás területén. Neve és szakmai tapasztalata már szinte védjegy a partnerek szemében.

MEGOLDÁS FÓKUSZ

Elkészítjük Önnek amit kér, sőt segítünk megtalálni az ideális megoldást.

határidők tartása

A kapacitásaink leköthetőek, a megbeszélt határidőket tartjuk. Így Ön is tud tervezni és ütemezni.

+
év szakmai tapasztalat
+
ügyfél
+
különböző típusú munkadarab
+
m2 felület galvanizálás

Állandó párbeszéd

Kérdéseivel forduljon hozzánk bátran, szakértő kollegáink szívesen állnak rendelkezésére.  

Minőségellenörzés

A minőség nálunk nem csak az alkatrészek ellenörzésében merül ki, hanem a folyamatok ellenörzésében is.

Szenvedély a galvanizálásban

A jól felületkezelt munkadarabok nem csak a szemünket de a lelkünket is gyönörködtetik. Ezekért a pillanatokért dolgozunk minden nap.  

Emberi munka

Gondoskodunk az Ön alkatrészeiről.  Minden egyes munkadarabbal, óvatosan, körültekintően járunk el. 

Fürdők precíz karbantartása

A bevonat akkor lesz jó minőségű, egyenletes vastagságú és egyenletes szerkezetű, ha a fürdő is jól működik. A rendszeres analízisek alapját képezik a pontos karbantartásnak. 

Méréstechnika

Háttérlaborunk biztosítja a fürdők jó állapotát. A megcélzott rétegvastagság ellenörzése kiváló műszereink segítségével történik. 

Bevált felületkezelési megoldások

Kipróbált bevonatrendszereket alkalmazunk mind kültéri, mind beltéri nedves vagy száraz körülményekre. 

Megbízható beszállítók

Alapanyainkat megbízható vezető gyártóktől szerezzük be, akikkel gyömölcsöző kapcsolatot ápolunk. 

GYIK

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Amik Önben is felmerülhetnek

Olyan galvanizálót válasszon, aki maradéktalnul teljesíti a specifikációban leírt követelményeket és a megtörténtét alá is tudja támasztani. Van egy előtesztelési időszak, ekkor a galvanizáló felkészül arra, hogy ha egy pár mintát legalvanizálunk akkor hogyan tudjuk beállítani a legjobban  paramétereket az adott alkatrészekhez. Ha speciális szerszámot kell hozzá készíteni akkor ez akár többlépcsős is lehet. Az elején legyen pontosan leegyeztetve, hogy hogyan szeretné a szállítást, pl: ütődésmentes csomagolás jelentősége.

A galvanizálni kívánt termék műszaki rajzát kiemelten fontos elküldeni, ugyanis szükséges a pontos árajánlat elkészítéséhez, illetve a megvalósíthatóságának eldöntéséhez. Műszaki rajz hiányában pontos paramétereit a terméknek kell elküldeni. Ilyen a nagysága, az alapanyaga, a kívánt bevonat típusa, milyen vastagságban, és egyéb információk. Abban az esetben, ha nem tudja biztosan, hogy mit válaszoljon bármelyik fentebb felsoroltra, nyugodtan kérhet tőlünk ajánlást és örömmel segítünk a bevonat kiválasztásában. Hasznos ha mintákat is küld.

A mintákkal egyrészt megnézzük, hogy az alapanyag hogyan viselkedik a mi körülményeink között, és a galvanizálás során. Például egy cég galvanizált mintái felhólyagosodtak. Megvizsgálva a mintákat rájöttünk, hogy nem volt megfelelően tömörítve az alapanyag, és ez hordozta magában, hogy a bevonat sem lett megfelelő. Hála az előzetes tesztelésnek, volt lehetőség ezt jelezni, és módosítani az eredeti alapanyagon.

Igen, abszolút érdemes, mert a személyes találkozó során meggyőződhet a hitelességünkről, illetve  lehetőség van újra átbeszélni a részleteket, tisztázni azokat, és a felmerülő kérdéseire is választ kaphat szakértőnktől.

A tesztelés költségét az ügyfél állja, ha a tesztelés megvalósításához szükséges új szerszámot gyártatnunk. Ha megoldható a mintadarabok készítése új szerszám vásárlása nélkül, akkor teljesen ingyenes.

Ha minden adott hozzá (mintadarabok megérkeztek a galvanizáló gyárba, megfelelő szerszám megvan, illetve átbeszélésre került a kívánt bevonat) akár 1 hét leforgása alatt is elkészülhetünk a mintadarabok galvanizálásával.

A teszt értékelését a gyártásvezetőnk végzi, aki szakmailag ellenőrzi az elkészült darabokat, illetve rétegvastagságot is megmérjük a rétegvastagságmérővel.

A gyártást közvetlenül a teszt időszak után elindíthatjuk, amint megtörtént a gyártási láncba való beütemezése a terméknek. Ennek természetesen feltétele, hogy az általunk kívánt időben beszállításra kerüljenek a galvanizálni kívánt termékek.

Minden esetben a megrendelőnk feladata az áruk be és kiszállítása. A termékek minden esetben abban a csomagolásban fognak távozni, amiben érkeztek hozzánk.

A méretek minden felületkezelés típus esetén maximum a galvanizáló kádak méretével közel azonos lehet. A galvanizáló kádak méretei a következőek: 800 mm hosszú, 500 mm magas, illetve 250 mm szélességű.

Egyetlen kattintásra van a mesteri bevonattól.

KÉRJÜK, ADJA MEG A NEVÉT

KÉRJÜK, ADJA MEG NEKÜNK AZ EMAIL CÍMÉT

KÉRJÜK, ADJON MEG INFORMÁCIÓT A CÉGÉRŐL

UTOLSÓ LÉPÉSKÉNT KÉRJÜK, ADJA MEG A TELEFONSZÁMÁT

HA GONDOLJA, ÍRJON PÁR SZÓT A FELADATRÓL, VAGY A PROJEKTRŐL