Ónozás

Professzionális ónozás ipari felhasználásra

Ónozás eredménye

Az ónozás egy olyan eljárás amely során egy vékony ónréteget viszünk fel az alapanyagra, legyen az sárgaréz, zamak, vas, vagy acél. A folyamat eredményeként, az ónozott munkadarabok kedvező tulajdonságokkal gazdagodnak.

Kiváló Schlötter ónfürdőnk, és szakértelmünk segítségével a megfelelő bevonat kerül a munkadarabjára, így joggal bízhat abban, hogy az ónozott alkatrészei kiállják az idő próbáját.

Iparágak, melyek hasznát veszik az ónozásnak

Az ónozás legelterjedtebb az elektronikai- , mechatronikai- ,telekommunikációs,és fém-, iparban, de emellett gyakran használják ékszerek készítésénél is. Az élelmiszeripari felszerelésekhez. Legújabban a napenergia felhasználásának különböző területein is gyakran találkozunk vele.

Ónozás népszerűsége

Az ónozásnak számos kedvező hatása és előnye van, így egy ideális megoldás lehet a korrózióval való védekezésben.

  • egyik legköltséghatékonyabb eljárás
  • ónozás után a munkadaraboknak kiemelkedő a forraszthatósága
  • környezetbarát eljárás
  • nincs ismert káros hatással semmilyen élőlényre
  • megfelelő védelmet nyújt, a korrózió ellen így az idő múlásával sem fog oxidálódni
  • tökéletes hegesztési varratok eltüntetésére
  • karosszéria egyenetlenségeinek elfedésére is kiválóan alkalmas

design_theme

Az ónozás típusai

Egy munkadarab ónozása történhet úgy fényes,mind matt ón bevonattal egyaránt. Az ónozási eljárás technológiailag lehet függesztett vagy tömeg kivitelben. A Cromkontakt Kft. függesztett eljárást alkalmaz az ónozás során.

Az ónozható tárgy méretei

Ónozó kádjaink mérete 800 mm hosszú, 500 mm magas, illetve 250mm szélességű. Galvanizáló szerszámaink úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen a kezelése és, hogy leghatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló helyet, ezzel is költség hatékony megoldást nyújtunk Önnek.

Még több információra van szüksége?

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy még több előnyös oldalát mutassák be az ón bevonatnak és a Cromkontakt Kft. professzionális ónozási eljárásának, és kedvező árajánlatot adjanak Önnek.

Győződjön meg szakértelmünkről és a kiváló minőségről, lehetőséget biztosítunk szaktanácsadásra, válasszuk ki közösen az Önnek megfelelő felületkezelési eljárást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot