A Sanmina világszerte több mint 100 telephelyen, mintegy 45 000 alkalmazottjával az elektronikai, elektromechanikai bérgyártó szektor egyik legdominánsabb képviselőjének számít az automatizálás, az elektronikai gyártás, a számítástechnika, a kommunikáció, a hadi- és űrtechnika, valamint a gyógyászati és a multimédia piacokon. A Miskolc melletti Alsózsolcai Ipari Parkban 2002 óta működő vállalatuk fémmegmunkálással, telekommunikációs kapcsolószekrények, bázisállomások összeszerelésével foglalkozik. Az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb munkáltatójává váltak.

A Cromkontakt Galvánipari Kft.-t 2017. áprilisában kerestük fel internetes cég információk alapján. A cég alkatrészeket krómozott számunkra.

Fazekas Éva, a Cromkontakt Galvánipari Kft. ügyvezetőjével könnyen alakítottunk ki gördülékeny munkakapcsolatot. A cég tevékenységét tekintve, rugalmas hozzáállás és magas színvonalú, pontos és gyors munkavégzés jellemzi.

A vállalkozás képes rövid idő alatt, kiváló minőségben alkatrészek felületkezelésére.

A Cromkontakt Galvánipari Kft.-t az ügyvezető nagyfokú elkötelezettsége illetve a minőségben tapasztalt magas színvonalra való tekintettel szívesen ajánljuk.


Kapcsolódó