… a telefont felveszi vagy nem?

… a telefont felveszi vagy nem?

… felveszi a telefont!

Gondolkodtak már azon hol kezdődik a jó kapcsolat egy céggel, partnerrel? Hol van az a pont amikor a kirakat nézegetés után, úgy döntünk, hogy belépünk és bizalmat szavazunk leendő partnerünknek?

Első benyomást csak egyszer lehet tenni, szokták mondani. Erre általában az emberek többsége figyelni szokott, de mi van azután? Hol van a második “első benyomás”, a harmadik és így tovább, mert minden újabb benyomás lehet első benyomás.

Néhányszor jártam én is abban a cipőben, hogy felkeltette érdeklődésemet egy ajánlat, be is kopogtam, aztán vagy nem válaszolt senki, vagy nem fogadott kedvesen. Nem akarta megérteni, orvosolni, és megoldani problémámat, vagy csak egy száraz e-mail formájában kaptam visszajelzést.Ez lenne a trend?! Emberhiány vagy csak a pénz hajkurászása a lényeg? Ki tudja?

Hol van az az ember, aki szívvel lélekkel segít? Hol van az az ember, aki elmondja hogyan tovább?

Égető kérdéseimre ki fog válaszolni, ha nem vagyok járatos a témában? Ki fog nekem megnyugtató válaszokat adni elakadásaimban?

Megannyi kérdésemre nem is olyan régen találtuk meg a választ, amikor új kollégát kerestünk.

Mert mindig a “Saját bőrünkön szerzett tapasztalat a legjobb tapasztalat” felkiáltással, mi is eljutottunk oda, hogy ki akarunk állni abból a bizonyos nem vezet sehova sorból: egyedül nem tudunk mit kezdeni a sok bejövő e-maillel, sok megcsörrenő telefonnal.

És egyébként is sokkal szívesebben szeretünk “igen”-eket adni, megnyugtató megoldásokat járatos témákban, kérdésekre pedig válaszokat, hogy szívvel lélekkel segítsünk azokon akik bizalmat szavaznak nekünk és a kirakatot nézegetve bejönnek hozzánk.
Így született meg nálunk a kulcsfontosságú Ügyfélkapcsolati pozícióra való igényünk.

Megoldás az ügyfélkapcsolat fejlesztéséreBámulatos, hogy ha fejben bizalmat szavazunk egy jó gondolatnak, az egy szempillantás alatt összekovácsol minket és a tettek mezejére lépünk.
Meghirdettük a pozíciót és rövid de hatékony toborzás után, azonnali hatállyal köreinkben üdvözölhettük újabb reménységünket Nagy Grétát.

Napról napra izgatottan fürkésztük, hogy Gabi hogyan idomul új munkájához, mit hoz ki magából, hogyan fogja megoldani a nálunk lévő új feladatokat, és mennyire szeret velünk együtt dolgozni.

Villámtempóban tanulta meg a cégen belüli szokásokat, a használatban lévő programokat, és nem feledkezett meg arról sem, hogy tömérdeknyi szakmai tudást magába lapátoljon.
Remek stílusával nemcsak minket varázsolt el, hanem ügyfeleinket, partnereinket, érdeklődőinket is.
Hát az eredmény mondhatom, nem maradt el, sőt a díjnyertes kategóriába sorolandó.

Gabi megállíthatatlan ezen a területen.
Fáradhatatlanul kapcsolatban van Önökkel és megbízható információkkal áraszt el mindenkit amikor erre szükség van.
Stílusa, munkája nélkülözhetetlen, egyedisége megkerülhetetlen, kedvessége és tudása központi elem számunkra.

Hogy miért foglalkozunk ezzel a témával?

Nos, bevallom, hogy egy nagy kő esett le a szívemről amikor rájöttem, hogy ez nem csak nekem fontos hanem Önnek is, kedves partnerünk, vagy kirakatot nézegető új érdeklődőnk.
Ha eddig azt gondolta, hogy nem teszünk meg mindent azért, hogy jó döntést hozzon és mellettünk tegye le a voksát, ezennel Gabivel együtt ezt cáfolom.

Összefoglalva, az ügyfélkapcsolati munkakör megteremtése a Cromkontakt Kft.-nél számunkra egy újabb szintre lépést jelent az Önnel való kapcsolattartásban.
Remélem ezt Ön is így gondolja, és él azzal a lehetőséggel, hogy keres minket, telefonon, e-mailben, vagy a chat-en.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot.

Gabi várja hívását, jelentkezését.