Árajánlattól a kész termékig, avagy mi van a kulisszák mögött

Árajánlattól a kész termékig, avagy mi van a kulisszák mögött

Az első benyomás hatalma!

Tudjuk, hogy az első benyomás különleges jelentőséggel bír, ugyanis ez ma már az üzleti kultúra része, ez nálunk sincs másképp. Mi nem sodródunk az árral, hanem tudatosan figyelünk minden ügyfelünkre, függetlenül attól, hogy vállalati szféráról vagy magánszemélyről van szó. Számunkra az a jó benyomás, amely tükrözi énünket, ügyfélközpontúságunkat és nyitottságunkat.

A legjobbakkal dolgozunk

Tudjuk, hogy elengedhetetlen a referencia és az erről készült képek is a gyorsan fejlődő telekommunikáció világában, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet lássanak belőlünk, a behozott tárgyakról, a munka folyamatairól és természetesen az elkészült termékekről.
Nekünk fontos a minőség, ugyanakkor fontos az Önök elégedettsége is, ezért árajánlatunkat személyre szabottan készítjük el, amely függ a mennyiségtől, a behozott termékek állapotától és nagyságától.

 

A terméken maradt festék, a régi króm bevonat eltávolítása?

Talán ezek a legsűrűbben előforduló kérdések, amelyeket az árajánlat kérésnél kapunk, így szeretnénk röviden megválaszolni jelen cikkünkben, ezzel is meggyorsítva a munkadarabok elkészülését.

A terméket megkopott króm bevonattal is fogadjuk, amelyet a beérkezést követően visszamarunk és elvégezzük a munkához szükséges felületkezelést is.

A festékesen érkező termékekről a festéket sajnos mi helyben nem tudjuk eltávolítani, ezt minden esetben Önre bízzuk. Kérjük, hogy az alkatrészeket festékmentesen juttassa el hozzánk, ezzel is segítse munkánkat.

 

Kézből kézbe, avagy az árajánlattól a kész munkadarabig

Az első lépés a honlapunk meglátogatása, amelyet nem csak az informálódás miatt ajánlunk, hanem elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos és valóban személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek kiküldeni. https://cromkontakt.hu/ajanlatkeres/

Második és egyben a legfontosabb számunkra, hogy pontosan adja meg a munkadarab alapanyagát, bevonat típusát és méretét, ezzel elkerülve az ismételt üzenetváltásokat, amely szintén időkiesést jelenthet Önnek. Természetesen, ha bizonytalan valamely adatot illetően tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Árajánlata a beérkezést követően CRM rendszerünkbe kerül, ahol rögzítünk minden olyan adatot a munkadarabbal kapcsolatban, ami a felületkezeléshez fontos.

Kiszámoljuk a felület nagysága és alapanyaga szerinti az Önnek legkedvezőbb árat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

A munkadarabot személyesen, de akár utánvéttel is fogadjuk, ahol az esetlegesen fennmaradt kérdéseit is szívesen megválaszoljuk.

A CRM rendszerünk átküldi az adatokat a termelési programnak a CEPLInek, így a munkadarab adatlapjára felkerülnek a termelési információk, és ezzel az alkatrész készen áll a felüleltkezelésre.

Kollégáink az adatlapon rögzített információk alapján fogják az alkatrészt zsírtalanítani, szerszámra függeszteni, a galvanizáló fürdőket beállítani, vagyis rezezni, nikkelezni, krómozni.

Ezzel garantáljuk, hogy minden darabra a kért bevonat, a kért vastagságban kerüljön gyártásba és így illesszük hozzá a megfelelő technológiai folyamatot.

Miután a terméke elkészült kolléganőnk,  Nagy Gréti felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailen, sms-ben vagy telefonon.