Rólunk

Bemutatkozunk:

Béki István, ügyvezető igazgató

Béki István,
ügyvezető igazgató

A Cromkonktakt Galvánipari Kft.-t 2004-ben alapítottuk Budapesten, családi vállalkozásként. Profilunk a felületkezelés szervetlen bevonatokkal vagyis a galvanizálás. Az acél, réz, cink, és vas alapanyagok rezezésenikkelezése krómozása, ónozása függesztett technológiával, valamint a merülőharangos tömegnikkelezés.

Tekintse meg interaktív, kattintható bemutatkozó anyagunkat is.

Küldetésünk, hogy kiváló minőségben galvanizáljunk, miközben kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire és jó kapcsolatra törekszünk velük. Számunkra különösen fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ez a vállalt rövid átfutási időben és a kiváló minőségű galván bevonat kialakításában nyilvánul meg. Ön, mint megrendelőnk, kiemelten fontos számunkra.

Filozófiánk

Hogyan máshogy is fogalmazhatnánk meg vállalatunk filozófiáját, mint a maximumra való törekvésben és a szolgálatkészségben.
Mi más lehetne hivatásunk, ha nem az, hogy szakmai tudásunk legjavát nyújtsuk ügyfeleink számára, akik biztosak abban, hogy a lehető legjobb döntést hozták meg, mikor minket bíztak meg megrendelésükkel.
Mi más lelkesíthetne bennünket, mint hogy új értékeket teremtünk és osztunk meg egymással.
Mi más okozhatna számunkra nagyobb megelégedettséget, minthogy partnereink bizalommal fordulnak hozzánk.
Ez a törekvés kovácsol minket csapattá, ahol minden kollégánk ebben a szellemben végzi munkáját.
Kiváló minőség, gyönyörű bevonat!– számunkra annyit jelent, mint küldetésünk teljesítését.

 • Hiszünk abban, hogy megbízható partnerként megrendelőink igényét figyelembe véve, hosszú távú kapcsolatokat alakíthatunk ki. Ügyfeleink megelégedettsége érdekében termékeiket mindig az elvárt minőségben és határidőre szállítjuk le.
 • Hiszünk benne, hogy bevonataink jók és ezért a galvanizálásra került termékek nemcsak esztétikusak lesznek, hanem értékesebbé válnak a munkánk által.
 • Hisszük, hogy megfelelő képzettséggel és kiváló minőségű szolgáltatásunkkal, ügyfeleink garantált elégedettségre találnak nálunk a felületkezelés területén.
 • Számunkra fontos a folyamatos fejlesztés, a minőség és a  környezetvédelem. Ezért elköteleztük magunkat a környezetszennyezés megelőzése, valamint a környezetterhelés csökkentése mellett. Magunk is folyamatosan ellenőriztetjük a környezetterhelő anyagok kibocsátását. Kiemelt figyelmet fordítunk a kibocsátott anyag expozíció mérésére munkatársainknál.
 • Tevékenységünk során csak olyan alvállalkozókkal és beszállítókkal működünk együtt, akik ismerik a Cromkontakt Galvánipari Kft. minőséggel és környezetvédelemmel kapcsolatos etikus irányelveit, valamint akiknek működését a minőség és környezetpolitikánkkal egyezőnek, illetve összhangba hozhatónak ítéljünk meg.

Célunk a több mint 25 év alatt kialakult jó hírnevünk megőrzése. Szakmai elkötelezettségünkkel és odaadó munkánkkal igyekszünk ezt fenntartani. Ennek érdekében folyamatos korszerűsítéseket és fejlesztéseket is végzünk.

 • Külső és belső kommunikációnkat folyamatosan fejlesztjük, igyekszünk minden hasznos információt megosztani.
 • Az  üzemi berendezéseink korszerűsítésével munkafolyamataink minőségének javítására törekszünk.
 • Gondoskodunk dolgozóink szakmai felkészültségéről, a szigorú minőségcélok és a minőségpolitika tudatosításáról.
 • Ügyfeleink elégedettségének növelése érdekében ellenőrzött, egyenletesen jó minőségű szolgáltatást nyújtunk.
 • Vállalatunknak mindemellett megfelel az állami és a nemzetközi szigorú szabályozásoknak is.
 • Sikereink hosszú távú alapját képezik az erőforrásokkal való tudatos és felelős gazdálkodás, a környezeti értékeink megóvása.  A jó hírnév megőrzése minket etikusságra kötelez.

Cégtörténet

2016: Bevezettük az ónozási technológiát
2014: Technológiai innováció, beüzemelésre került a  króm 3 fürdő.
2008: Technológiai innováció, bevezetésre került a tömeggalvanizálás.
2005: Átadásra került a magas színvonalú galvanizáló műhely Budapesten.
2004: Megalapította a Cromkontakt Galvánipari Kft.-t, családi vállalkozásként.
2000-ig: Béki István, egyéni vállalkozóként foglalkozott galvanizálással.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Béki István,
ügyvezető igazgató