Családias hangulat, nagyvállalati környezet

Felületkezelő munkatárs felvétel

Szereted irányítani a folyamatokat? 

Hatással akarsz lenni a dolgok alakulására? Elégedettséggel tölt el, ha a kezed alatt tökéletes a végeredmény? Szereted látni ha a hatásodra készülnek el a dolgok? Szívesen rád bízzák a kivitelezést, mert tudják, hogy Te precízen elvégzed és még élvezed is?Úgy érzed szívesen kamatoztatnád ezt a képességedet a munkád során is?Ez itt a Te nagy lehetőséged!

Mivel kapsz többet, ha nálunk dolgozol?

 • check Versenyképes, fix fizetés
 • check Negyedéves teljesítmény prémium
 • check Cafeteria
 • check Szabad hétvégék
 • check Szabadon beosztható pihenőidő
 • check Fejlődési és előrelépési lehetőség
 • check Rendszeres csapatépítő programok ( bowlingozás, grillezés stb.)
 • check Stabil, dinamikusan fejlődő vállalat

Milyen lesz egy napod nálunk?

Beérkezel, kényelmesen átöltözöl.

A rock rádió megszólalása jelzi, hogy a ‘húrok közé csaphatsz’ és elkezdődhet a műszak.

Miközben énekeled a…

észre se veszed, de már végeztél egy tucat fém alkatrész felületkezelésével, és már csomagolhatjátok is el a kész munkadarabokat.

Ebédidő körül a gyomrod korgása fogja kiegészíteni a kedvenc zene számodat, és már el is mentél elfogyasztani a finom ebédedet közben.

Ezt követően jöhet egy kávé, és elsütve pár poént megmozgatjátok a rekeszizmokat is, ahogy az alkatrészeket is. Ha vége a műszakodnak elbúcsúzol munkatársaktól és átadod a stafétát a következő csapatnak. 

Kik lesznek a munkatársaid?

Krisztián“A csapat lelke” 

Galvanizáló

Rock zene éneklésKávéfőzésAmerikai foci

Imi“Professzor”

Előkészítő

HorgászásSörözésEgyütt a kettő

Pisti “A Profi”

Üzemvezető

Stratégiai játékokLovaglásGalvanizálás

Józsi“Mesemondó”

Előkészítő

KertészkedésVidámságKirándulás

ZsófiaA cég hangja

Ügyfélkapcsolat

Könyvmolyolás

KoordinátorFotózás

ÉvaLélekgyógyító

Pénzügyes

Lovaglás

LakberendezésFőzőtudomány

Helyszín

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289-295.

Milyen az álmaink munkatársa?

 • asterisk középfokú végzettséggel rendelkezik
 • asterisk vállal két műszakos munkarendet
 • asterisk jó az állóképessége
 • asterisk akár teljesen kezdő
 • asterisk megbízható, pontos
 • asterisk jókedvű, érti a humort
 • asterisk önállóan végzi munkáját
 • asterisk csapatjátékos

Ne jelentkezz, ha…

 • minus-circle Nem szeretsz csapatban dolgozni
 • minus-circle Nem szeretnéd megismerni a kollégáidat
 • minus-circle Egészséged miatt alkalmatlan vagy a fizikai munkára
 • minus-circle Nem követed a vezetőd
 • minus-circle Nem szeretnél fejlődni
 • minus-circle Nem vagy igényes a munkád minőségére

Azonban, ha mindezek nem jellemzőek rád, és szeretnél egy olyan munkahelyet, ahova élvezet bejárni, és mellette a csapat is érdekel, akkor ez a te lehetőséged!

Készen állsz?

Jelentkezek a FELÜLETKEZELŐ munkára!

Kik vagyunk mi?

A Cromkonktakt Galvánipari Kft.-t 2004-ben alapítottuk Budapesten, családi vállalkozásként. Profilunk a galvanizálás. Az acél, réz, cink, alumínium és vas alapanyagok rezezése, nikkelezése, krómozása, ónozása függesztett technológiával, valamint a merülőharangos tömegnikkelezés.Küldetésünk, hogy kiváló minőségben galvanizáljunk, miközben kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire és jó kapcsolatra törekszünk velük. Számunkra különösen fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ez a vállalt rövid átfutási időben és a kiváló minőségű galván bevonat kialakításában nyilvánul meg.

Partnereink véleménye rólunk

Sanmina Magyarország Kft.

“A Cromkontakt Galvánipari Kft.-t 2017. áprilisában kerestük fel internetes cég információk alapján. A cég alkatrészeket krómozott számunkra.Fazekas Éva, a Cromkontakt Galvánipari Kft. ügyvezetőjével könnyen alakítottunk ki gördülékeny munkakapcsolatot. A cég tevékenységét tekintve, rugalmas hozzáállás és magas színvonalú, pontos és gyors munkavégzés jellemzi.A vállalkozás képes rövid idő alatt, kiváló minőségben alkatrészek felületkezelésére.A Cromkontakt Galvánipari Kft.-t az ügyvezető nagyfokú elkötelezettsége illetve a minőségben tapasztalt magas színvonalra való tekintettel szívesen ajánljuk.”

Németh Kft.

Németh Kft.

“Miért érdemes a Cromkontakt Kft-vel együtt dolgozni?

– Azért, mert a minőségi követelményeket, a piaci elvárásokat teljesítik.

– A sürgős munkát szinte azonnal elvégzik.

– A felületkezelt termékek esztétikus megjelenése szebb, élettartama hosszabb a natúr gyártmányokénál.

– A vevők vásárlásaik során a csilli-villi árut előnyben részesítik a natúr felületekkel szemben.”

AUTOMED-Autogéntechnikai Kft.

AUTOMED-Autogéntechnikai Kft.

“Cégükkel több éve állunk üzleti kapcsolatban. Megrendeléseinket mindig pontosan, határidőre, korrektül teljesítik.

Készségesen állnak rendelkezésünkre a sürgős illetve különleges kérések esetén is.

Partnereinknek is jó szívvel ajánljuk Társaságukat.”

Ugye nem akarsz lemaradni?Jelentkezz most!

Nálunk megkapod a családias hangulatot, és a nagyvállalati környezetet!Ez egy remek lehetőség, hogy a következő szintre lépj. Hamarosan találkozunk! Jelentkezz most!

Jelentkezési határidő: 2017.10.31.

Vezetéknév*

Keresztnév*

E-mail*

Mobiltelefon*

Üzenet

 

Önéletrajz feltöltése*

A fájl maximális mérete 20 MB.

cromkontakt.hu munkatárs jelentkezés landingJelentkező-munkatárs

A feltöltés megkezdődött. Kérlek ne zárd be az ablakot!

[tcb-script]jQuery( “#crmWebToEntityForm” ).submit(function( event ) {jQuery(‘#hideThis’).hide();jQuery(‘#loader-icon’).show();});[/tcb-script][tcb-script]var mndFileds = new Array(‘Last Name’, ‘First Name’, ‘Email’, ‘Mobile’, ‘LEADCF12’, ‘theFile’);var fldLangVal = new Array(‘Vezetéknév’, ‘Keresztnév’, ‘E-mail’, ‘Mobiltelefon’, ‘Üzenet’);var name = ”;var email = ”;function checkMandatory() {for (i = 0; i < mndFileds.length; i++) {var fieldObj = document.forms[‘WebToLeads2225961000003128001’][mndFileds[i]];if (fieldObj) {if (((fieldObj.value).replace(/^s+|s+$/g, ”)).length == 0) {if (fieldObj.type == ‘file’) {alert(‘Válasszon ki egy feltölteni kívánt fájlt.’);fieldObj.focus();return false;}alert(fldLangVal[i] + ‘ nem lehet üres.’);fieldObj.focus();return false;} else if (fieldObj.nodeName == ‘SELECT’) {if (fieldObj.options[fieldObj.selectedIndex].value == ‘-None-‘) {alert(fldLangVal[i] + ‘ nem lehet üres.’);fieldObj.focus();return false;}} else if (fieldObj.type == ‘checkbox’) {if (fieldObj.checked == false) {alert(‘Please accept ‘ + fldLangVal[i]);fieldObj.focus();return false;}}try {if (fieldObj.name == ‘Last Name’) {name = fieldObj.value;}} catch (e) {}}}fireCkPreloader();return validateFileUpload();}function validateFileUpload() {var uploadedFiles = document.getElementById(‘theFile’);var totalFileSize = 0;if (uploadedFiles.files.length > 3) {alert(‘Egyszerre legfeljebb három fájlt tölthet fel.’);return false;}if (‘files’ in uploadedFiles) {if (uploadedFiles.files.length != 0) {for (var i = 0; i < uploadedFiles.files.length; i++) {var file = uploadedFiles.files[i];if (‘size’ in file) {totalFileSize = totalFileSize + file.size;}}if (totalFileSize > 20971520) {alert(‘A fájlok együttes mérete nem haladhatja meg a 20 MB-ot.’);return false;}}}}[/tcb-script]

Bármilyen kérdésed van az állással kapcsolatban? Keress minket bizalommal a munka@cromkontakt.hu email címen.

[tcb-script]var TxtRotate = function(el, toRotate, period) {this.toRotate = toRotate;this.el = el;this.loopNum = 0;this.period = parseInt(period, 10) || 500;this.txt = ”;this.tick();this.isDeleting = false;};TxtRotate.prototype.tick = function() {var i = this.loopNum % this.toRotate.length;var fullTxt = this.toRotate[i];if (this.isDeleting) {this.txt = fullTxt.substring(0, this.txt.length – 1);} else {this.txt = fullTxt.substring(0, this.txt.length + 1);}this.el.innerHTML = ‘<span>’+this.txt+'</span>’;var that = this;var delta = 150 – Math.random() * 100;if (this.isDeleting) { delta /= 2; }if (!this.isDeleting && this.txt === fullTxt) {delta = this.period;this.isDeleting = true;} else if (this.isDeleting && this.txt === ”) {this.isDeleting = false;this.loopNum++;delta = 500;}setTimeout(function() {that.tick();}, delta);};window.onload = function() {var elements = document.getElementsByClassName(‘txt-rotate’);for (var i=0; i<elements.length; i++) {var toRotate = elements[i].getAttribute(‘data-rotate’);var period = elements[i].getAttribute(‘data-period’);if (toRotate) {new TxtRotate(elements[i], JSON.parse(toRotate), period);}}// INJECT CSSvar css = document.createElement(“style”);css.type = “text/css”;css.innerHTML = “.txt-rotate > .wrap { border-right: 0.08em solid #666 }”;document.body.appendChild(css);};[/tcb-script]