Adatvédelmi nyilatkozat

A feltételek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

Regisztrációs adatok védelme

A weboldal látogatásához nincs szükség kötelező regisztrációra, így személyes adatokat sem kell megadnia, azonban a weboldalon található meghatározott szolgáltatás igénybe vétele kizárólag regisztráció útján és/vagy személyes adatok közlésével lehetséges (ld. ajánlatkérés, hírlevél feliratkozás).  A regisztráció során kért adatok egy részének megadása önkéntes, míg néhány adat kötelező megadása szükséges, mely egyben azt jelenti, hogy ezen adatok szolgáltatásának megtagadása esetén Ön elfogadja annak lehetőségét, hogy a portál egyes részeihez, illetve szolgáltatás megrendelésének lehetőségéhez Ön nem férhet hozzá. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön által megadott adatok valóságát és helyességét a Cromkontakt Kft. nem ellenőrzi, a helyes tartalomért kizárólag Önt terheli a felelősség.

Hírlevél feliratkozás esetén felhívjuk figyelmét, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, a feliratkozási űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cromkontakt Kft. az Ön által megadott e-mail címére hírleveleket küldjön.

Adatgyűjtés analitikai- és promóciós célokból

A cromkontakt.hu weboldal webanalitikai, promóciós- és marketing célokra információkat gyűjt látogatóiról. A weboldal Google cookie-k használatával követi a látogatókat, az így kinyert – személyhez azonban nem köthető – információkat pedig statisztikai, marketing- és remarketing célokból a Cromkontakt Kft. felhasználhatja.

A követés során kinyert információkat a Cromkontakt Kft. harmadik személy részére nem adja tovább.
A Cromkontakt Kft. tájékoztatja a cromkontakt.hu weboldal látogatóit, hogy a követés a weboldal használatával egy időben megvalósul, a weboldal használata pedig a cookie-k elfogadása szempontjából ráutaló magatartásnak minősül.

Adatkezelési irányelvek és szabályok

Az adatkezelés (mind a weboldalon megadott adatok, mind pedig ügyfélszolgálati munkatársunk részére közvetlenül és telefonon megadott adatok vonatkozásában) hozzájáruláson alapszik, melyet kizárólag a Cromkontakt Kft. szolgáltatásának megrendelése és a szolgáltatás teljesítése, illetve szolgáltatásainkról, akcióinkról szóló tájékoztatás (marketing) nyújtása céljából kezelünk, tárolunk, illetve továbbítunk.

Tájékoztatjuk, hogy a megadott személyes adatokat nem használjuk fel közvetlen üzletszerzés céljára. A kezelendő személyes adatok körét a regisztráció során kitöltött űrlap, valamint a megadott adatok (vezeték- és keresztnév, telefonszám, e-mail cím) adják. Ezeket az adatokat kizárólag a szerződéses viszony fennállása alatt kezeljük, így amennyiben, Ön a hírlevelünkről leiratkozik, akkor adatait töröljük. Harmadik személynek adatot nem továbbítunk. Amennyiben Ön az Önnel folytatott írásos beszélgetés másolatát vagy törlését tőlünk kéri, pontos adatainak megjelölésével ezt az info@cromkontakt.hu e-mail címen kezdeményezheti személyazonosságának igazolása mellett.
Harmadik személynek, cégnek, egyéb megkeresésekre beszélgetések másolatát nem áll módunkban kiadni. Az Cromkontakt Kft. minden, a rendelkezésére álló, technikai és egyéb eszközt igénybe vesz az adatok biztonságos tárolása, őrzése, valamint az adatokkal való visszaélés megelőzése érdekében.

Jelen dokumentum az adatvédelmi irányelvek aktuális állapotát rögzíti. A dokumentum tartalma frissülhet, minden esetben az elérhető állapot tekintendő érvényesnek.

Érvényes: 2016. március 8. Cromkontakt Kft.